L'Îlot Vache
L'Îlot Vache
Menu
Reservation
Contact
Address and Contact
35 Rue Saint-Louis en l'Île
75004 Paris
+33 1 46 33 55 16
Change language
CA
DA
DE
EL
EN
ES
FR
IT
JA
NL
PT
SV
TR
ZH
Le Menu
Entrées + Plats + Fromages + Desserts 51€
Les Entrées
HOMEMADE GRAVELAX SALMON WITH SOUR COCONUT CREAM
GREEN HEART SALAD WITH OLIVE OIL AND BALDSAMIC CREAM
+5 avec son escalope de foie gras poêlée
EGG MEURETTE BURGUNDY STYLE
and its crisp poached egg
FOIE GRAS TOAST SALAD AND SMOKED DUCK BREAST
FISH SOUP CROUTONS CHEESE AND RUST
Les Plats
Burgundy beef casserole dish the cow island
Grilled salmon steaks, Béarnaise sauce, homemade fries
Boucher's room Confit Shallote sauce, homemade fries
homemade fries
BURGUNDY FREE-RANGE CHICKEN LEG FOIE GRAS SAUCE HOMEMADE MASHED POTATO TRUFFLE
DUCK CONFIT
Sarladaise apples
Les Fromages
Plate of refined cheeses
Les Desserts
Floating island and its salted butter caramel, roasted almonds
Chocolate softness and its vanilla ice cream ball
Supplement 1 €
Bourbon vanilla burnt
The famous "2 chocolate mousse" of the cow island
Bread lost in the old salted butter caramel ice cream
Discover also
La Carte
Menu Déjeuner Lunch 7j7 de 12H à 17H
Entrée + Plat OU Plat + dessert 31€
Drinks
Menu de Noel 24 et 25 décembre 2024
Menu du Nouvel An *** soirée du 31 décembre 2024